Inspiration

"Inspiration, we take it in hope of one day giving it back"

Så stod det på en video jag såg för några år sedan.

Mitt mål med hela instruktörs kalaset som jag håller på med nu är att kunna inspirera minst en person så pass att parkour inte dör ut i Norrköping ifall jag skulle dra mig ur och sluta instruera.

Nu tänker jag inte skriva en lång text om hur mycket parkour har hjälpt mig, men jag vill på samma sett som jag själv blivit inspirerad och motiverad utav parkour kunna föra det vidare. Jag står i stort tack till alla gamla Norrköpings traceurer och alla inspirerande video klipp jag sett på youtube. Jag är inget stort fan av att spela in filmer, utan har bara gjort ett fåtal. Just nu känner jag dock att det inte är mer än rätt att jag spelar in en och delar med mig, om den nu insperar så mycket som en person så har den nått sitt syfte.

Videos är dock långt ifrån det enda sättet att sprida inspiration.
Idag var jag på borgsmo skolan och höll i två parkour idrottspass och jag måste säga att det var väldigt givande!
Mot slutet av sista passet när vi stretchade av fick jag frågan hur länge jag tränat parkour. Ca 3 ½ år. Sedan fick jag frågan: Kommer vi bli lika bra som dig när vi tränat så länge?
Förhoppningsvis bättre, var mitt svar.
Ibland glömmer jag bort varför jag har valt att instruera, men stunder som dessa påminner mig.
Stunder då jag ser folk bli inspirerade.

Någon dag kanske jag uppfyller mitt mål och kan fokusera endast på mig själv och min egen träning, men tills den dagen kommer så tänker jag fortsätta göra mitt bästa för att inspirera och öppna folks ögon för äkta parkour.

Jag mår bra.

Peace

RSS 2.0